Totaalprojecten

U heeft een bouwproject in gedachte maar u ziet er tegen op om alles ‘zelf’ in goede banen te leiden? Indien u wenst begeleiden wij u bij de volledige uitvoering van uw project. Wij komen  ter plaatse om een eerste beeld te vormen van uw verwachtingen. Op basis van uw wensen en uw budget zorgen wij  voor een transparante offerte. Deze wordt samen met u besproken en indien nodig herwerkt. 
Door de correcte opvolging van de voortgang van de werken, zorgen wij ervoor dat uw project binnen een beperkte periode kan afgerond worden. Steeds met de nodige expertise van een architect en een ingenieur werken wij samen aan de volledige uitvoering van uw geplande werken. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector hebben wij zeer goede relaties opgebouwd met betrouwbare partners.

Intussen werken we met een vaste ploeg onderaannemers waardoor wij u een sterke prijs en vlotte service kunnen bieden. De communicatie tussen deze partners en de klant loopt volledig via ons en wij zorgen ervoor dat de werken elkander naadloos opvolgen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat.

Uw ervaringsdeskundige in totaalprojecten, verbouwingen en nieuwbouw

Waar kwaliteit & communicatie hand in hand gaan.
Rademakers bv
Nelelaan 11
2900 Schoten
Vind ons ook op