Over ons

Rademakers, al sinds 1863 uw partner in woningbouw

August Rademakers bvbva al sinds 1863 uw partner in woningbouw. Kwaliteit & correcte communicatie lopen als een rode draad doorheen onze geschiedenis. Van 1 mans zaak tot een jonge dynamische organisatie waar we met 8 medewerkers vandaag een sterke ploeg vormen. 

Wij zijn ons als aannemer immers erg bewust dat bouw- en renovatiewerken veelal levenswerken zijn waarbij een goede begeleiding noodzakelijk is. Daarom staan wij er op om steeds in samenspraak met de klant te werken. U kan rekenen op een transparante offerte die samen met u wordt besproken en indien nodig wordt aangepast. Zo bereiden we samen met u het project voor.  Van bij de start van de eigenlijke werken tot de oplevering, gaan wij prat op een zorgvuldige uitvoering.
 
Wij trachten om zowel voor als tijdens de bouwwerken steeds het gepaste advies te geven. En dit vanuit onze ervaring en expertise. Ook uw vragen, bezorgdheden of opmerkingen nemen wij telkens mee in de opvolging van de werken. Enkel met een goede communicatie brengen we het project tot een goed einde.

Ondertussen is de zesde generatie actief in het bedrijf.  Momenteel wordt de firma geleid door Tom Rademakers, zoon van Guido Rademakers. 

Geschiedenis

De geschiedenis  van August Rademakers gaat terug tot in 1863.  De firma werd opgericht door Pieter Rademakers.  Hij specialiseerde zich in het renoveren van herenhuizen in de Antwerpse binnenstad. De firma was destijds gehuisvest in de Aalmoezenierstraat in Antwerpen. Gaandeweg werd ons klantenbestand uitgebreid en dus ook onze regio.
Sinds 1998 ligt onze thuisbasis in Schoten, een ideale uitvalsbasis: dichtbij Antwerpen maar ook aan de rand van de bloeiende Kempen.  Door onze lange en rijke geschiedenis kunnen wij terugvallen op een schat aan ervaring. Deze ervaring buigen we terug in uw project.

Uw ervaringsdeskundige in totaalprojecten, verbouwingen en nieuwbouw

Waar kwaliteit & communicatie hand in hand gaan.
Rademakers bv
Nelelaan 11
2900 Schoten
Vind ons ook op